MIGUEL LOSADA MENUA
Carpaccio de nuestros bueyes marinado en vino crianza Pomal, queso de vacas gallegas curado 12 meses, crumble de pistachos y aliño Aitaren.
Txistorra artesana de buey, migas del pastor y salsa brava.
Bakailao inperialaren solomoa txingarretan, barazkiak parrillan Bilboko erara.
Behi-hautaketarako azpizuna Amaren pikillo erreekin eta parmentier patatarekin.
Etxeko torrija karamelizatua.
Aukeran dauden ardoak:
Viña Pomal Crianza D.O.Ca Rioja, Viña Pomal Blanco Barrikan hartzitua D.O.Ca Rioja edo Viña Pomal Rosado D.O.Ca Rioja.
(1/2 botila pertsonako)
69 €
Menua idi azpizunarekin Amaren +8 €. Erabilgarritasunari lotutako produktua.
TOMAS BILBAO MENUA
Gure idien kroketa krematsuak, Espelette piperrekin, pikante samarrak.
Boletus konfitatuak, patata-apar parmentier trufatua, tipula karamelizatua, idi-demi-glace eta etxeko boilur-gurina.
Gadira almadrabako atun gorria txingarretan, azenario kakaztua eta datil saltsa.
Amaren a la brasa izeneko behi-txuletoia, 5 urtetik gorakoa, 70 eguneko heltze gutxi gorabehera, goarnizioarekin (1,600 kg 4 pertsonarentzat).
Txokolatea azafraian, maskarpone eta kakao purua.
Aukeran dauden ardoak:
Viña Pomal Crianza D.O.Ca Rioja, Viña Pomal Blanco Barrikan hartzitua D.O.Ca Rioja edo Viña Pomal Rosado D.O.Ca Rioja.
(1/2 botila pertsonako)
89 €
Tomás Bilbao menua premium behi-txuletarekin: +8 €
Tomás Bilbao menua idi premium txuletarekin: + 19 €
MIGUEL DE UNAMUNO MENUA
Amaren aukeraketa infiltrazio maximoa.
Olagarroa txingarretan patata konfitatuarekin.
Txahal-ehoziriak, onddo konfitatuak, tenperatura baxuko arrautza, tipula karamelatua eta boilur zuri italiarraren olioa.
Amaren aukerako behi-txingarretan egindako txuletoia, 5 urtetik gorakoa, 70 eguneko heltze gutxi gorabehera, goarnizioarekin.
1,200 kg. (2 pertsonarentzat)
Gazta-tarta gatz puntuan.
Aukeran dauden ardoak:
Viña Pomal Crianza D.O.Ca Rioja, Viña Pomal Blanco Barrikan hartzitua D.O.Ca Rioja edo Viña Pomal Rosado D.O.Ca Rioja.
(1/2 botila pertsonako)
97 €
Miguel de Unamuno menua, premium behi-txuletarekin: +12 €
Miguel de Unamuno menua idi premium txuletarekin: + 27 €
Menu horietako bakoitza mahai osoan bakarrik zerbitzatzen da
Erreserba gutxienez 24 ordu lehenago egin behar da
Gutxienez 8 pertsona – Prezioa pertsonako
Etxeko ogia, idi-gantzarekin, urarekin eta BEZarekin egina, barne