Skip to main content

Aitaren espazio ezin hobea da edozein ospakizun edo ekitalditarako.

Taldeentzako menu bereziak lehengai onenean oinarritutako gure eskaintza gastronomikoaren plater adierazgarriekin gozatzeko diseinatuta daude.

MIGUEL LOSADA MENUA

Carpaccio de nuestros bueyes marinado en vino crianza Pomal, queso de vacas gallegas curado 12 meses, crumble de pistachos y aliño Aitaren.

Txistorra artesana de buey, migas del pastor y salsa brava.

Bakailao inperialaren solomoa txingarretan, barazkiak parrillan Bilboko erara.

Behi-hautaketarako azpizuna Amaren pikillo erreekin eta parmentier patatarekin.

Etxeko torrija karamelizatua.

Aukeran dauden ardoak:
Viña Pomal Crianza D.O.Ca Rioja, Viña Pomal Blanco Barrikan hartzitua D.O.Ca Rioja edo Viña Pomal Rosado D.O.Ca Rioja.
(1/2 botila pertsonako)

69 €

Menua idi azpizunarekin Amaren +8 €. Erabilgarritasunari lotutako produktua.

TOMAS BILBAO MENUA

Gure idien kroketa krematsuak, Espelette piperrekin, pikante samarrak.

Boletus konfitatuak, patata-apar parmentier trufatua, tipula karamelizatua, idi-demi-glace eta etxeko boilur-gurina.

Gadira almadrabako atun gorria txingarretan, azenario kakaztua eta datil saltsa.

Amaren a la brasa izeneko behi-txuletoia, 5 urtetik gorakoa, 70 eguneko heltze gutxi gorabehera, goarnizioarekin (1,600 kg 4 pertsonarentzat).

Txokolatea azafraian, maskarpone eta kakao purua.

Aukeran dauden ardoak:
Viña Pomal Crianza D.O.Ca Rioja, Viña Pomal Blanco Barrikan hartzitua D.O.Ca Rioja edo Viña Pomal Rosado D.O.Ca Rioja.
(1/2 botila pertsonako)

89 €

Tomás Bilbao menua premium behi-txuletarekin: +8 €
Tomás Bilbao menua idi premium txuletarekin: + 19 €

MIGUEL DE UNAMUNO MENUA

Amaren aukeraketa infiltrazio maximoa.

Olagarroa txingarretan patata konfitatuarekin.

Txahal-ehoziriak, onddo konfitatuak, tenperatura baxuko arrautza, tipula karamelatua eta boilur zuri italiarraren olioa.

Amaren aukerako behi-txingarretan egindako txuletoia, 5 urtetik gorakoa, 70 eguneko heltze gutxi gorabehera, goarnizioarekin.

1,200 kg. (2 pertsonarentzat)

Gazta-tarta gatz puntuan.

Aukeran dauden ardoak:
Viña Pomal Crianza D.O.Ca Rioja, Viña Pomal Blanco Barrikan hartzitua D.O.Ca Rioja edo Viña Pomal Rosado D.O.Ca Rioja.
(1/2 botila pertsonako)

97 €

Miguel de Unamuno menua, premium behi-txuletarekin: +12 €
Miguel de Unamuno menua idi premium txuletarekin: + 27 €

Menu horietako bakoitza mahai osoan bakarrik zerbitzatzen da
Erreserba gutxienez 24 ordu lehenago egin behar da
Gutxienez 8 pertsona – Prezioa pertsonako
Etxeko ogia, idi-gantzarekin, urarekin eta BEZarekin egina, barne